Установa

Дјелатности

Појам за претрагу

Zdravstvena ustanova Prof. dr N. Laganin

Адреса: Sime Matavulja 11, 78000 Banja Luka, Bosna i Hercegovina

Телефон: +387 51 216 462 +387 51 214 036 +387 65 538 169

http://www.laganin.com


Zdravstvena ustanova "Prof. dr N. Laganin"

Zdravstvena ustanova Bolnica „Prof. dr N. Laganin“ otvorena i registrovana 2012.godine prema novim zakonskim propisima, odnosno Zakonu za zdravstvo i socijalnu politiku Republike Srpske te Pravilniku o uslovima otvaranja i registrovanja zdravstvenih ustanova, Zdravstvena ustanova Poliklinika „Prod. dr N. Laganin“ je registrovana pod novim nazivom Zdravstvena ustanova Bolnica iz hirurških oblasti „Prof. dr N. Laganin“ smještena u istom objektu u Ulici Sime Matavulja 11, Banja Luka.

Objekat izgleda savremeno a prostor komforan i funkcionalan, opremljen potrebnom savremenom, medicinskom opremom. Objekat je smješten u užem centru grada. U Zdravstvenoj ustanovi Bolnici iz hirurških oblasti rade iskusni ljekari specijalisti kao i iskusni srednji i viši medicinski kadrovi, te specijalisti – saradnici iz KC Banja Luka i Beograd. ZU Bolnica iz hirurških oblasti „Prof. dr N. Laganin“ ima i sklopljen ugovor za konsultativno specijalističku službu (KSZ) sa Fondom za Specijalističku hiruršku ambulantu i Specijalističku internu ambulantu.

Bolnica iz hirurških oblasti od 01.jula ove godine ima sklopljen ugovor sa Fondom za operativne zahvate osiguranika (DTS). Takođe ima i ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa KBC-om, Zavodom za transfuziju krvi, za korištenje njihovih nama potrebnih usluga te ugovore sa Dijagnostičkim centrom „dr Arar“ za rendgen dijagnostiku, zatim sa laboratorijom „Mediccare“ i drugim zdravstvenim ustanovama. 


Radno vrijeme

Ponedjeljak - Petak  08:00 - 20:00 časova

Subota  08:00 - 12:00 časova

Области: Bolnica

Дјелатности: Ginekologija Hirurgija